Cementwerken

Cementwerken

Cementwerken

Met cement heeft u heel wat mogelijkheden om uw woning te beschermen of om vochtvorming te voorkomen. Cement vormt een uitstekende onderlaag voor uw buitenmuren en andere wanden. Ook voor het betegelen van de badkamer, de keuken of een andere ruimte is cement ideaal. Cementpleisters zijn eveneens zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals kelders en garages.

Patrick Thaey voert uw cementeerwerken in de regio van Dendermonde, Lebbeke, Hamme en Buggenhout efficiënt uit en doet dat met aandacht voor kwaliteit. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor uw project, zowel het cement zelf als het gereedschap waarmee de lagen worden aangebracht. Een verzorgde afwerking tot in de puntjes is voor Patrick vanzelfsprekend. Daarom werkt hij met Knauf Lup 222, een mengklare, minerale en waterafstotende basispleister.

Wenst u cementlagen aan te leggen in of rond uw badkamer, keuken of andere ruimte? Twijfel dan niet en contacteer Patrick Thaey voor meer informatie. Hij maakt dan zo snel mogelijk een afspraak om uw plan te bekijken.

Pleisterwerken Dendermonde