Pleisterwerken

Pleisterwerken

Pleisterwerken

Patrick Thaey uit Dendermonde is uw professionele vakman voorplafonneerwerken en pleisterwerken binnenshuis. Hij voert zowel kleine als grote werken uit voor nieuwbouw en verbouwingen. Na afloop van de werken laat hij alles netjes en verzorgd achter. Zo kunt u meteen beginnen met schilderen. Er wordt enkel met kwaliteitsproducten van Knauf gewerkt, zodat u jarenlang kunt genieten van een duurzaam resultaat.

Patrick werkt uw muren af met twee lagen: eerst wordt een laag Duo-Lightaangebracht en vervolgens een Finish 2-afwerking. Zo blijft de bezetting gegarandeerd goed zitten. Uiteraard worden ook bij deze behandeling enkel hoogstaande producten van Knauf gebruikt.

Heeft u op de bovenste verdieping van uw woning of bedrijf een schuine houtconstructie, dan plaatst Patrick gegalvaniseerde netten van stucanetof variante GYPLAT tegen het houten geraamte.

Daar komen vervolgens twee bezettingslagen op zodat ook de schuine wanden een deskundige afwerking krijgen en schilderklaar zijn.

Pleisterwerken Dendermonde

Restaureren van lijstwerk, sierlijsten en pleisterwerk.

Patrick maakt en restaureert verder lijstwerk, sierlijsten en ornamenten. Hierbij maakt hij eerst een mal van het bestaande lijstwerk, waardoor een exacte kopie van het origineel verkregen wordt. Deze wordt in het atelier vervaardigd in gips en vervolgens, na droging, bij de opdrachtgever in verstek gezaagd en geplaatst. De hoeken en aansluitingen passen op deze manier naadloos aan elkaar.

Voor pleisterwerken en plafonneerwerken in Dendermonde, Hamme,Lebbeke, Buggenhout en omstreken kunt u rekenen op de ervaring en de service van Patrick Thaey. Neem contact op voor een afspraak of een gratis offerte!